Kategorijos

Informacija

Naujienlaiškis

Pagalbos linija

Pagalba teikiama 24/7

Tel: +37060860346

Susisiekite su mūsų specialistais

Perkamiausios prekės

Visos perkamiausios

Kosmetinis Juodgrūdžių (juodųjų kuminų/kmynų) sėklų aliejus

Kosmetinis Juodgrūdžių (juodųjų kuminų/kmynų) sėklų aliejus

Kosmetinis Juodgrūdžių (juodųjų kuminų/kmynų) sėklų aliejus

Kiekis: 100 ml

Gamintojas: EFAS, Marokas

Prekės likutis: Šiuo metu neturime

12,99€

Į krepšelį


Informuokite mane kai bus

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 lojalumo tašką. Jūsų krepšelis turi 1 tašką kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,20€.

Apie prekę

Kosmetinis Juodgrūdžių sėklų (juodųjų kmynų/kuminų) aliejus

Juodgrūdžių sėklų aliejuje ypač gausu Omega-6 riebalų rūgščių, kurios teigiamai veikia kaulų ir odos struktūrą, plaukų augimą, reprodukcinę sistemą, taip pat nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių, Vitamino E, gerinančio odos būklę, mažinančio raukšles ir stabdančio jų atsiradimą, flavonoidų, kurie pasižymi priešuždegiminėmis, priešgrybelinėmis, priešvirusinėmis savybėmis, augalinių sterolių, padedančių išlaikyti tinkamą cholesterolio koncentraciją kraujyje, karotenoidų, teigiamai veikiančių regėjimą bei daugybė kitokių biologiškai aktyvių medžiagų.

Keletą lašų aliejaus galima lašinti į kasdien naudojamą kremą, taip pat grynas aliejus nuramins sudirgusią, egzemos, psoriazės, uždegimų ar aknės paveiktą odą. Aliejus skatina ir plaukų augimą, todėl keli lašai aliejaus kartu su šampūnu suteiks plaukams tvirtumo ir švelnumo. Juodgrūdžių sėklų aliejus naudojamas ir masažams – nuramina skaudančius sąnarius.

Kosmetinės Juodgrūdžių sėklų aliejaus savybės:

  * Atgaivina pavargusią, brandžią, sausą odą;
  * Regeneruoja, atstato pažeistą odą;
  * Sudėtyje esantys antioksidantai apsaugo nuo raukšlių susidarymo ir mažina jau esamas;
  * Greitina žaizdų gijimą, kaip pvz.: psoriazės, egzemos, aknės, atopinio dermatito paveiktą odą;
  * Linolio rūgštis, esanti aliejuje reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, drėkina odą;
  * Juodgrūdžių sėklų aliejus pasižymi priešuždegiminiu, priešgrybeliniu, antibakteriniu poveikiu;
  * Stabdo plaukų slinkimą, maitina plaukus iš vidaus, suteikia švelnumo;
  * Aliejus tinkamas naudoti kaukėms, masažams, garų vonelėms, kasdienei odos priežiūrai;

Naudojimas:

  * Esant peršalimo ligoms, aliejumi galima ištepti nosies landas taip apsisaugant nuo klajojančių virusų (galima tepti ir esant slogai).
  * Kamuojant kosuliui aliejumi galima ištepi nugarą kelis karus per dieną.
  * Skaudančią galvą galima nuraminti smilkinius ištepus juodgrūdžių sėklų aliejumi.
  * Kasdieniai odos priežiūrai – įlašinti kelis lašelius aliejaus į naudojamą kremą, suteikiant odai gyvybingumo.
  * Plaukų priežiūra – keli lašai aliejaus kartu su šampūnu kasdienio plovimo metu, arba įtrinti aliejumi visą galvą ir bent 20 min palaikyti, vėliau ištrinkti šampūnu, plaukai atrodys itin blizgūs.
  * Masažai su juodgrūdžių sėklų aliejumi ypač rekomenduojami pavargusioms kojoms, sąnarių problemų turintiems žmonėms.

DĖMESIO! Pateikta informacija apie naudojimą yra rekomendacinio pobūdžio, todėl prieš vartodami aliejų atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei, pasitarkite su gydytoju.

Kiekis: 100 ml

Gamintojas: EFAS, Marokas

Charakteristika

  • Tūris - 100 ml

7 kitų prekių šioje kategorijoje:

Komentarai

Pateikite savo atsiliepimą

Kosmetinis Juodgrūdžių (juodųjų kuminų/kmynų) sėklų aliejus

Kosmetinis Juodgrūdžių (juodųjų kuminų/kmynų) sėklų aliejus

Kosmetinis Juodgrūdžių (juodųjų kuminų/kmynų) sėklų aliejus

Kiekis: 100 ml

Gamintojas: EFAS, Marokas

Pateikite savo atsiliepimą